ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МВС: в будівлі, де розташована редакція «Главного» є структури, які порушують земельне законодавство

08.07.2011, 00:51

У будівлі, де міститься редакція харківської газети та інтернет-видання «Главное», розташовані структури, які мали відношення до порушення земельного законодавства, тому там проводиться обшук та інші слідчі дії. Про це йдеться в офіційному повідомленні відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Харківській області, інформує Телекритика.

Як саме називаються ці структури, в міліції не уточнюють.

За даними прес-служба харківської міліції, слідчим управлінням ГУМВС України в Харківській області розслідується кримінальна справа за фактами порушення земельного законодавства посадовими особами декількох комерційних структур міста Харкова. «У процесі розслідування кримінальної справи працівниками слідчого управління ГУМВС в області була отримана інформація про те, що комерційні структури, які мали відношення до порушення земельного законодавства, розташовані за адресою вулиця Сумська, 88, там, де знаходиться акціонерне товариство "Інвестор" та інші структури», - йдеться в повідомленні.

«В даний час за цією адресою за санкцією Київського районного суду міста Харкова проводяться слідчі дії, обшуки, допити свідків, вилучення документів. Розслідування по справі продовжується», - розповів начальник слідчого управління ГУМВС України в Харківській області Зіновій Галаван.

Як відомо, за адресою, де проводяться слідчі дії, розташовані редакція харківської газети та інтернет-видання «Главное», а також офіс власника видань, депутата облради Арсена Авакова і громадська приймальня ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, зранку 7 липня в редакції харківського видання «Главное» відбувся обшук. Коли він закінчився, в редакції залишилися представники Управління по боротьбі з організованою злочинністю. Випуск суботнього номера газети «Главное» - під питанням.

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!