ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МВС у Twitter блокує користувачів, які нагадують про вбивство Кирила Тлявова

05.07.2021, 19:21
Кирило Тлявов
Кирило Тлявов

Сторінка Міністерства внутрішніх справ у Twitter блокує користувачів, які нагадують про вбивства 5-річного Кирила Тлявова патрульними в Переяславі. Про це повідомляють "Букви".

Удень 5 липня на сторінках МВС України та очільника відомства Арсена Авакова з’явилися ідентичні дописи. Вони присвячені 2-річному хлопчикові Богдану Уніченку. Він вийшов з подвір’я своєї родини в селищі Іванків 14 квітня і зник. Наступної доби його знайшли поліціянти. Богданові подарували поліцейську форму, і він прийшов у ній на свято до Дня поліції (4 липня).

 

Користувачі соцмережі почали нагадувати про вбивство в Переяславі 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який загинув унаслідок дій двох патрульних поліціянтів Івана Приходька та Володимира Петровця в травні 2019 року. Вони розмістили мішені на території двору і стріляли по них, унаслідок хлопчик отримав смертельне поранення. Вироку в справі досі немає.

У відповідь на ці згадки сторінка МВС вносить до чорного списку тих, хто писав про Кирила в коментарях, а також тих, хто засуджував таку поведінку.

Liked the article?
Help us be even more cool!