ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МВС оголосило про набір кіберполіцейських

15.10.2015, 22:59

15 жовтня у Міністерстві внутрішніхсправ оголосили набір кіберполіцейських у новостворений Департамент кіберполіції. Про це повідомляється на сайті МВС.

Про старт набору оголосили прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За словами глави уряду, проблема кіберзлочинності турбує не лише Україну, а й увесь світ. “Одним з аспектів тероризму є крадіжка і злом баз даних як закордонних, так і вітчизняних державних органів влади. Під загрозою злому можуть перебувати державні реєстри з персональними даними громадян. Захистити ці онлайн сервіси від кіберзловмисників повинні працівники новоствореного департаменту”, - зазначив Яценюк.

Також він зауважив, що українські ІТ-фахівці є одними з кращих у світі. Прем’єр підтримав рішення міністра внутрішніх справ щодо створення нового підрозділу. До його технічного оснащення можуть долучитися західні партнери. Крім того, МВС отримало право самостійно визначати заробітну платню кіберагентів.

До кіберполіції, яка стала територіальним міжрегіональним підрозідлом Національної поліції, планують набрати близько 400 працівників, серед яких – 187 інспекторів і 39 спеціальних агентів інформаційних технологій.

З вимогами до кандидатів та умовами їхньої роботи можна ознайомитися на офіційному сайті МВС України.

Liked the article?
Help us be even more cool!