ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Муравський готовий надати докази про справжність його фото

23.08.2016, 14:40

Автор документальних фото з зони АТО, якого українські фотожурналісти запідозрили у несправжності фотографій, Дмитро Муравський вважає заяву колег несправедливою, і переконує, що має всі вихідні файли для надання запитувачам. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

“Повернувшись з чергового відрядження з вже рідного Донбасу, побачивши заяву незнайомих професіоналів, мені хотілося запитати у них, - чому ж ви не дочекалися призначеної зустрічі сьогодні у вівторок, що б отримати всі ті вихідні файли, яких так не вистачало? Чому інтерв'ю, взяте у очевидців, під свист куль снайпера, було малопереконливим?”, - написав він.

Він заявив, що провів сім місяців у зоні АТО не як фотожурналіст, а знімки робив, аби не бути байдужим до того, що бачить. З іронією Дмитро Муравський повідомив, що “публікує нові постановки з переднього краю”.

“Авдіївська промзона два дні тому, де наші доблесні десантники щодня творять свій подвиг”, - написав він під новими світлинами.

Водночас заступниця міністра інформаційної політики Тетяна Попова закликала дослухатися до доказів Дмитра Муравського. “Шановні друзі фотокореспонденти. Знаю особисто Дмитрий Юрьевич Муравский вже років 20. Останні 1,5 року спілкуємося через його волонтерську роботу для СІМІК. А також через його фото-роботи, які дійсно вражають. Тому дуже прошу вислухати/подивитися на його докази перед тим, як висувати звинувачення”, - написала вона.

Як повідомляв ІМІ, 22 серпня українські фотожурналісти опублікували заяву, в якій попросили автора фото, радника міністра оборони Дмитра Муравського підтвердити правдивість або спростувати його документальні фотографії, на яких зафіксовано кадри бойових дій в зоні АТО.

Liked the article?
Help us be even more cool!