ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Платформа іномовлення України запускає англомовну діджитал-платформу The Gaze

02.06.2023, 16:48
Фото - thegaze.media
Фото - thegaze.media

Державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України" (МПІУ) запускає англомовну діджитал-платформу The Gaze, повідомила пресслужба МПІУ.

Нова платформа поєднуватиме топові новини, репортажі, розважальний контент, аналітичні матеріали та стримінгові формати. Крім того, вона "знайомитиме масову західну аудиторію з феноменом країн нової Європи та України як її складової, з її людьми, історією, природою, культурою, політикою, економікою та впливом на глобальне майбутнє".

The Gaze складається з трьох ключових блоків: стрічки новин, аналітики та відео. Стрічка новин представляє топові новини України, Європи та США. 

Блок аналітики пропонуватиме "авторський погляд на низку різних подій і явищ, які завжди об’єднує прямий чи опосередкований зв’язок з українським контекстом". Блок розподілений за рубриками: політика, насамперед її міжнародні аспекти, культура, економіка, технології, суспільство, люди. 

Відеоматеріали на платформі будуть представлені оригінальними політичними та соціальними шоу, подкастами авторів аналітичного блоку, розважальними проєктами.

Вже запущені політичне ток-шоу «Talk For More» з ведучим Генрі Кіном (Henry Keen) та розважальне шоу новин «Hidden Angle». Окрім сайту, відео контент The Gaze доступний на YouTube-каналі.

"Ключова задача The Gaze – стати тим інформаційним простором, де українські наративи, герої, історії будуть органічно представлені через теми й цінності цікаві та зрозумілі широкій аудиторії західного світу, для якого частина Європи на схід від Берліна поки що залишається terra incognita. На старті The Gaze орієнтується, в першу чергу, на читачів та глядачів Великої Британії і США, в яких помітний органічний інтерес не лише до актуальних новин регіону нової Європи, зокрема України, а й до більш ширшого соціального, культурного, економічного, політичного та історичного контексту та розуміння, тих подій, за якими сьогодні спостерігає увесь світ, і які формують наше глобальне майбутнє", - йдеться у повідомленні компанії.

Liked the article?
Help us be even more cool!