ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МОЗ попередило про фейк щодо виплат “вакцинальної тисячі”

19.11.2021, 16:56
Фото: Karolina Grabowska/Pexels
Фото: Karolina Grabowska/Pexels

Міністерство охорони здоров'я не поширює в соціальних мережах інформацію про виплату грошей за щеплення проти COVID-19. Про це на брифінгу 19 листопада сказала заступниця міністра охорони здоров'я Марія Карчевич, передає Укрінформ.

За її словами, офіційний механізм цих виплат ще не був опублікований.

"Хочу прокоментувати ще один інцидент, який розганяють зараз у соціальних мережах. Під виглядом МОЗ в окремих групах публікують повідомлення з начебто офіційною інформацією про те, як отримати 1000 грн за щеплення від COVID-19. Ця інформація не є офіційною. Ми поки що не знаємо, хто ії поширює і в яких цілях. Хочу офіційно повідомити, що конкретний механізм виплати буде представлений офіційно незабаром", – сказала Карчевич.

Раніше президент Володимир Зеленський анонсував, що з 19 грудня в Україні запрацює програма з надання 1 тис. гривень громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19. 

Кошти мають виплатити на віртуальні платіжні картки через "Дію". Їх можна буде витратити на придбання квитків у кінотеатр, театр, на концерт, на заняття спортом та подорожі Україною потягом або літаком.

За даними Кабінету Міністрів, приблизно 6 тисяч суб’єктів бізнесу по всій країні зможуть узяти участь у програмі.

Liked the article?
Help us be even more cool!