ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мовники, які не подадуть інформацію про структуру власності до 31 березня, отримають штраф – Нацрада

18.03.2019, 13:14

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення нагадує телерадіоорганізаціям і провайдерам програмної послуги про необхідність подання до 31 березня інформації про структуру власності за 2018 рік.

За неподання або несвоєчасне подання інформації мовник сплачує штраф у розмірі 5% загальної суми ліцензійного збору за всіма ліцензіями, власниками яких є порушник. 

Про це повідомляється на сайті Нацради.

Водночас регулятор звертає увагу, що інформацію про структуру власності можна подавати через модуль офіційного веб-сайту Національної ради.

Інформацію про структуру власності необхідно подати в паперовій та електронній формах. Документи в електронній формі можуть надсилатися на електронну пошту, адреса якої розміщуються на офіційному веб-сайті Нацради, або через модуль офіційного веб-сайту регулятора, зазначає Національна рада.

Таким чином, зауважує Нацрада, документи (інформація) про структуру власності вважатимуться Національною радою поданими після надходження паперового примірника.

Також регулятор просить врахувати, що звіти про структуру власності, які будуть отримані Нацрадою після 31 березня 2019 року, вважатимуться несвоєчасно поданими.

Уся необхідна інформація і форми для заповнення розміщені на сайті Національної ради в розділі “Прозорість медіа”.

Як повідомляв ІМІ, 1 жовтня 2015 року набув чинності ухвалений Верховною Радою 3 вересня 2015 року Закон “Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації, а також реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення”.

Закон зобов’язує мовників і провайдерів розміщувати на своїх офіційних веб-сайтах інформацію про структуру власності та до 31 березня подати відповідну інформацію Нацраді з питань телебачення і радіомовлення за затвердженими нею формами.

Liked the article?
Help us be even more cool!