ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Московський суд залишив Сенцова під вартою

24.10.2014, 12:58

24 жовтня Мосміськсуд залишив під вартою українського режисера Олега Сенцова, обвинуваченого в підготовці терактів у Криму. Як повідомили в суді, скарга адвокатів фігуранта на рішення Лефортовський суду залишена без задоволення, інформує Інтерфакс-Україна.

Раніше районний суд продовжив Сенцову термін арешту до 11 січня 2015 року.

Як повідомляв ІМІ, Олега Сенцова, обвинуваченого в підготовці терактів у Криму, і ще трьох громадян України співробітники ФСБ Росії затримали 11 травня в Сімферополі.

Відтоді він перебуває під вартою. Його підозрюють у підготовці терактів в Сімферополі, Ялті та Севастополі з метою дестабілізації політичної обстановки на півострові. Сенцову загрожує до 20 років позбавлення волі.

Звільнити Сенцова просять багато його колег і правозахисники, які вважають його «політичним в'язнем». На їх думку, звинувачення проти нього сфабриковані, а режисер був затриманий за свою громадянську позицію.

Адвокати кримчан вважають, що їх підопічних необгрунтовано залишили під арештом. За прогнозами захисників, в січні слідство завершиться, і справа «кримських терористів» відправиться в суд.

Liked the article?
Help us be even more cool!