ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Могильов каже, що Мельника покарати не може, бо той не з ПР. Але хамську поведінку вважає недопустимою

11.12.2012, 03:32

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов вважає, що хамська поведінка депутата кримського парламенту від фракції “Регіони Криму” Олександра Мельника відносно журналіста ДТРК “Крим” Шевкета Ганієва є недопустимою. Про це він заявив на брифінгу в Сімферополі 11 грудня, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

"Така поведінка депутата недопустима в принципі. Грубіянити нікому не можна, однозначно. Мельник не член Партії регіонів і по партійній лінії покарати ми його не можемо. Я знаю, що він нібито вибачився і правильно зробив. Але хамська поведінка недопустима нікому ", - сказав Могильов.

Нагадаємо, інцидент між депутатом та журналістом стався 28 листопада, коли Шевкет Ганієв записував "стенд-ап" у коридорі перед залом засідань ВР АРК. Він попросив депутата Олександра Мельника, який голосно розмовляв по телефону, не заважати запису, а у відповідь почув нецензурну лайку.

Гендиректор ДТРК «Крим» Степан Гулеватий вважає, що кореспондент кримськотатарської редакції ДТРК «Крим» Шевкет Ганієв сам спровокував конфлікт з депутатом кримського парламенту Олександром Мельником.

Депутат Верховної Ради Криму Олександр Мельник шкодує, що настільки експресивно відреагував на прохання журналіста не заважати йому записувати стенд-ап в коридорі перед залом засідань парламенту. Різкі слова на адресу журналіста стали наслідком провокаційних висловлювань останнього, а відео інциденту, що з'явилося в мережі інтернет, вирване з загального контексту.

Шевкет Ганієв заявив, що розповсюджене відео про інцидент з депутатом Олександром Мельником не було змонтоване і заперечує звинувачення у використанні скандалу як самопіару.

Ганієв, якого нецензурно облаяв депутат кримського парламенту Олександр Мельник, не задоволений публічним визнанням останнього у тому, що він був неправий "за формою", і підготував заяву до ВР АРК з проханням дати оцінку некоректній поведінці депутата.

Кримські медіа-організації звернулись до голови Кримської республіканської організації Партії регіонів Анатолія Могильова та голови Верховної Ради АРК, голови фракції ПР у ВР АРК Володимира Константинова з проханням розглянути поведінку і дії депутата ВР Криму від ПР, члена фракції «Регіони Криму» Олександра Мельника відносно журналіста ДТРК “Крим” Шевкета Ганієва та дати їм належну оцінку.

Інститут масової інформації та “Репортери без кордонів” закликали голову Партії регіонів Миколу Азарова та голів усіх парламентських партій належним чином відреагувати на інцидент, що стався у парламенті Криму між депутатом від фракції “Регіони Криму” Олександром Мельником та журналістом ДТРК “Крим” Шевкетом Ганієвим та публічно висловити свій осуд подібній практиці з боку партійців у їхніх стосунках зі ЗМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!