ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МКІП та Київська школа економіки виділяють $1 млн на гранти для креативних підприємців

09.01.2023, 11:41

Міністерство культури та інформаційної політики та Київська школа економіки в межах грантової програми “Talents for Ukraine” виділяють гранти на 1 млн доларів для креативних підприємців.

Про це повідомляється на сайті Міністерства культури.

Мета грантової програми “Talents for Ukraine” – допомогти зберегти і розвинути таланти в Україні. 

Участь у грантовій програмі можуть брати українці, “які мають проривні ідеї і можуть мислити поза рамками, є талановитими і нестандартними, мають нетривіальний унікальний хід думок і яскравий розум”. Зокрема, креативні підприємці та підприємиці, які мають свою організацію або ні. Підтримуються як фізичні особи – підприємці, так і фізичні особи, які залишилися працювати в Україні. 

Грантову підтримку може отримати тільки одна особа, творчі тандеми та колективи можуть брати участь індивідуально. Впродовж дії програми підтримка надається тільки один раз.

Загальний фонд грантової програми – 1 млн доларів, ці кошти залучені від іноземних донорських організацій.

Головне завдання – описати нестандартну і амбітну ідею, обґрунтувавши, чому саме вона заслуговує підтримки. Сума підтримки – від 5 тисяч доларів на кожен креативний талант. У разі якщо потрібна більша сума, учасник може обґрунтувати цю потребу. 

Для участі в програмі потрібно подати заявку через гугл-форму. Учасник має розповісти свою історію, описати ідею та пояснити, чому важливо її втілити, а також надати драфт кошторису в довільній формі та CV. За результатами відбору комітет зв'яжеться з учасником щодо подальших дій.

Конкурс відкритий постійно до вичерпання загального бюджету програми.

Liked the article?
Help us be even more cool!