ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міський голова Дніпра заявив, що надасть УП відео нападу з камер аеропорту

13.02.2022, 20:43
Фото – Українська правда
Фото – Українська правда

Міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що передасть "Українській правді" всю можливу інформацію щодо нападу з відеокамер міської системи "Безпечне місто".

Про це він написав у себе на фейсбук-сторінці.

"Я офіційно заявляю, що мерія докладе всіх зусиль для того, щоб передати до УП всю можливу інформацію з відеокамер міської системи "Безпечне місто", – заявив він.

Він зазначив, що сьогодні в Ігоря Коломойського день народження і до нього "летіли гості різними приватними літаками".

"Я особисто звертаюся до керівників держави дати політичну оцінку цьому інциденту і не намагатися юридично "замилити" цю справу. Також я офіційно заявляю, що в нашому аеропорту стоїть система камер, яку ми встановлювали у 2014 році за свої гроші, і якщо з неї зникне якась інформація, то це буде говорити про змову поліції зі злочинцями", – зазначив Філатов.

Як повідомляв ІМІ, 13 лютого в Дніпрі на території аеропорту невідомі напали на знімальну групу керівника департаменту журналістських розслідувань "Української правди" Михайла Ткача. Погрожуючи ножем, один з чоловіків змусив відеооператора УП Ярослава Бондаренка назвати пароль від телефону і видалив усі відео, що були зняті.

Поліція розпочала два кримінальних провадження за фактом нападу на журналістів "Української правди" на території аеропорту в Дніпрі 13 лютого – перешкоджання професійній діяльності журналістів  (ст. 171 ККУ) та погрози або насильства щодо журналістів (ст. 345-1 ККУ).

Liked the article?
Help us be even more cool!