ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міський голова Миколаєва хоче закрити від журналістів наради, бо чиновники бояться ЗМІ

30.05.2016, 15:12

Міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич планує проводити апаратні наради в міській раді в закритому режимі, оскільки чиновники бояться говорити про наявні проблеми в присутності представників засобів масової інформації. Про це він сказав у коментарі “Преступности.НЕТ”.

“У мене є бажання апаратні наради в міській раді проводити без преси. Тому що у чиновників є на підкірці страх до засобів масової інформації і вони бояться говорити про проблеми. На нарадах вони говорять про такі проблеми, які можна висвітлити, тому що вони лежать на дорозі, їх усі бачать. Про якісь серйозні проблеми або про наближення серйозних проблем вони не говорять. Вони чекають закінчення апаратної і потім ідуть до мене в кабінет”, - сказав Сенкевич.

При цьому він зазначив, що ця ситуація ускладнює його роботу.

“Насправді це ускладнює мені роботу як міському голові вдвічі. Я повинен проводити дві апаратних. Одну публічну для преси і одну внутрішню. Крім того, є серйозні питання, які стосуються наших комунікацій і так далі, ми не можемо при пресі обговорювати, і тому вони йдуть після наради до мене”, - сказав міський голова.

Сенкевич уточнив, що наразі він шукає шляхи вирішення ситуації, що склалася. “Тому я думаю, що або ми будемо проводити офіційну частину з пресою, а потім просити пресу залишити приміщення, або я просто буду в кінці тижня давати коментарі, відповідаючи на потрібні питання”, - сказав Сенкевич.

Liked the article?
Help us be even more cool!