ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міська рада на Сумщині полагодила збої в роботі сайту після звернення представниці ІМІ

03.04.2024, 15:01
Альона Яцина

На сайті Роменської міської ради Сумської області неможливо було виділити й скопіювати інформацію. Це спричиняло певні труднощі в користуванні, але після звернення регіональної представниці Інституту масової інформації до голови громади проблему усунули протягом півтори години. 

Про те, що користування сайтом викликає незручності, у себе на особистій фейсбук-сторінці повідомила місцева активістка: “Пресслужба та відділ організаційного та комп'ютерного забезпечення Виконавчого комітету Роменської міської ради... заблокували можливість копіювати з офіційного сайту ради інформацію для подальшого поширення. Так що по Ромнах офіційних новин не буде. Ну або будуть. Тільки неофіційні. Подумайте, чи воно вам точно треба”. 

Представниця ІМІ в Сумській області звернулася до голови громади Олега Стогнія задля роз'яснення цього випадку. Той запевнив, що жодних додаткових розпоряджень щодо змін на сайті й зручності в доступі до офіційної інформації не було, пообіцявши з’ясувати додаткові деталі. 

Уже за півтори години робота сайту і можливість копіювати інформацію була відновлена.

Неможливість копіювати представниці ІМІ пояснили тим, що фахівець, до обов'язків якого входило технічне обслуговування сайту, мобілізувався до лав Збройних сил України. Зараз налаштуваннями займаються фахівці на стажуванні, тому не відкидають технічних помилок та людського фактора.

Liked the article?
Help us be even more cool!