ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мирослава Гонгадзе хоче від Пукача 500 тисяч гривень

23.06.2011, 06:23

Вдова журналіста Георгія Гонгадзе Мирослава Гонгадзе просить суд стягнути з екс-генерала МВС України Олексія Пукача 500 тис. грн. моральної шкоди.

Відповідний цивільний позов від її імені заявила під час засідання у справі Пукача адвокат Гонгадзе Валентина Теличенко, передає УНІАН.

Коментуючи журналістам перебіг подій під час попереднього розгляду справи, Теличенко сказала, що "ми маємо абсолютно не вирішену історію з Кравченком (колишній міністр МВС України) через абсолютно неграмотне слідство".

"Кравченко залишився чи то з відкритою кримінальною справою, чи то з закритою кримінальної справою, тому що слідчі не надали відповідного подання. Я не уявляю, як суд буде це розглядати. Очевидно, це робиться для того, щоб не встановлювати роль Кравченка в цій справі", - зазначила Теличенко.

За словами адвоката, їй також не зрозуміло, чому суд не відреагував на те, що Пукач наразі перебуває в так званому СІЗО СБУ, а не в Київському слідчому ізоляторі, де, зазвичай, мають утримуватися такі особи.

Звертаючи увагу на те, що суд вирішив проводити засідання у справі Пукача в закритому режимі, Теличенко припустила, що це робиться, напевно, для того, щоб не було видно порушень, які в чималій кількості були допущені слідчими під час досудового слідства.

"Я буду повертатися в судових засіданнях до питання відкритості процесу", - наголосила Теличенко.

"Яка державна таємниця є у вбивстві журналіста, яка державна таємниця може бути в замовленні вбивства одним посадовцем іншому?", - запитала вона.

Разом з тим вона зазначила, що має намір приділити увагу під час судового слідства і питанню заволодіння Пукачем квартирою, яку він безкоштовно отримав свого часу від Київської міської адміністрації.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!