ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МІП просить Фейсбук допомогти у боротьбі з фейками в українському сегменті соцмережі

31.01.2017, 15:45

Міністерство інформаційної політики України (МІП) звернулося до адміністрації Facebook щодо запровадження антифейкових механізмів в українському сегменті соціальної мережі. Про це повідомляється на сайті МІП.

“Ми проаналізували інтернет-простір, врахувавши запити користувачів, звернулися до керівництва соціальної мережі Facebook із проханням розробити механізм боротьби із фейковими новинами для українців за аналогією до інших країн. У свою чергу, МІП готове сприяти процесу за вказівками адміністрації мережі”, - зазначив міністр інформаційної політики Юрій Стець.

За його словами, соцмережа в Україні набирає все більшої популярності серед користувачів, а також є джерелом інформації й для багатьох ЗМІ. Тому українці, у свою чергу, теж мають право отримувати точну та правдиву інформацію в Facebook.

Як повідомляв ІМІ, компанія Facebook повідомила про запуск проекту The Facebook Journalism Project, спрямований на боротьбу з фейками в ЗМІ та інформування користувачів про способи пошуку достовірної інформації в епоху цифрових технологій.

Liked the article?
Help us be even more cool!