ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МІП покаже список сайтів, які запропонувало заблокувати

19.06.2017, 16:37

Міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що сьогодні, 19 червня, відомство знімає статус “для службового користування” з переліку сайтів, які МІП запропонував заблокувати як антиукраїнські. Про це він повідомив 19 червня на прес-конференції керівників МІП на тему “Звіт та перспективи розвитку інформаційної політики України”, повідомляє “Детектор медіа”.

“У нашому списку ви не побачите ні “Яндексу”, ні “ВКонтакте”, зате знайдете сепаратистські сайти”, - заявив він, відповідаючи на запитання, чому сервіс “Яндекс.пробки” заблоковано, а до сепаратистських сайтів доступ усе ще вільний.

Журналісти намагалися дізнатися, чому сепаратистські сайти досі не заборонено, проте Юрій Стець сказав, що в нього немає відповіді на це запитання.

“Я медійник, мені не подобається, коли щось забороняють, як правило, це викликає ще більше цікавості до того, що забороняють”, - сказав він.

Нагадаємо, наприкінці травня Експертна рада Міністерства інформаційної політики України передала СБУ список із 20 інтернет-ресурсів з антиукраїнським контентом, які можуть бути заблоковані згідно з Доктриною інформаційної безпеки України. Але список не розголошувався.

Liked the article?
Help us be even more cool!