ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міносвіти Ізраїлю прибрало згадки про Грету Тунберг із навчальних матеріалів через підтримку палестинців

Фото – Twitter Грета Тунберг
Фото – Twitter Грета Тунберг

Міністерство освіти Ізраїлю видалило згадки про шведську екоактивістку Грету Тунберг, яка підтримала палестинців у секторі Газа.

Про це заявило міністерство освіти, повідомляє “Бабель” з посиланням на ізраїльське видання Ynet.

“ХАМАС – терористична організація, яка знищила та вбила 1 400 безневинних ізраїльтян, включно з дітьми, жінками та старими, і викрала понад 200 людей до Гази. Ця позиція позбавляє її [Грету Тунберг] права бути зразком моральних та освітніх цінностей. Вона більше не має права використовуватися як модель для натхнення та навчання ізраїльських студентів”, – заявило Міністерство освіти Ізраїлю.

Грета Тунберг опублікувала 20 жовтня фото на підтримку палестинців у Газі, а також заявила: “Світ має висловитися, вимагаючи негайного припинення вогню, справедливості та свободи для палестинців та всіх постраждалих цивільних”.

Нагадаємо, 7 жовтня ХАМАС напав на Ізраїль. Станом на 22 жовтня Ізраїль продовжує готуватися до наземної операції в секторі Газа, яка може тривати три місяці. Ізраїльська сторона заявляє про майже 1 500 загиблих своїх громадян, ХАМАС – про майже 5 тисяч загиблих палестинців. Також у цій війні загинули 18 українців.

Liked the article?
Help us be even more cool!