ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міноборони США повідомило про запуск сайту, де публікує інформацію про нерозпізнані аномальні явища

04.09.2023, 11:42
Фото – US DEPARTMENT OF DEFENSE / ВВС
Фото – US DEPARTMENT OF DEFENSE / ВВС

Міністерство оборони США 31 серпня запустило сайт Універсального управління з розв’язання аномалій (УУРА), де публікують інформацію про роботу управління, спрямовану на розуміння й протидію нерозпізнаним аномальним явищам (НАЯ).

Про це повідомляється на сайті міноборони США.

На цьому сайті зберігатимуться дані, зокрема фото й відео, розв’язаних випадків НАЯ, після їхнього розсекречення та дозволу до публікації. Також матеріалами сайту стануть: рубрика репортажних трендів і поширених запитань, посилання на офіційні звіти, стенограми, пресрелізи й інші ресурси, потенційно корисні громадськості, зокрема актуальні статути й вебсайти, що відстежують пересування літаків, повітряних куль і супутників.

Восени на сайті запустять інструмент звітування, за допомогою якого чинні й колишні співробітники уряду США, держслужбовці й підрядники, які знаються на програмах чи діяльності уряду, зможуть надіслати свої звіти.

Міністерство оборони США заявляє, що має рішучий намір забезпечувати прозорість роботи УУРА над НАЯ. 

“Цей сайт стане універсальним місцем зберігання всієї відкритої інформації, пов’язаної з УУРА й НАЯ; УУРА регулярно публікуватиме оновлення про свою нещодавню діяльність і відкриття, щойно нова інформація буде допущена до оприлюднення”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 26 липня 2023 року в Палаті представників Конгресу США пройшли слухання щодо невпізнаних літаючих об'єктів (НЛО).

Марія Ігнатьєва, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!