ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міноборони заявляє, що проросійські і російські ЗМІ намагаються спровокувати паніку на Одещині

04.03.2015, 12:19

Проросійські та російські ЗМІ публікують недостовірну інформацію про обороноздатність Одеської області для поширення паніки серед населення. Про це під час брифінгу заявила речник Міністерства оборони України Вікторія Кушнір, повідомляє РБК-Україна.

“Проросійські і російські ЗМІ намагаються поширювати панічні настрої в Одеській області, оприлюднивши недостовірну інформацію щодо неналежної організації в забезпеченні оборони міста Одеса”, - повідомила Кушнір.

За її словами, керівництво Міноборони приділяє значну увагу питанню підвищення обороноздатності Одеси і південних кордонів країни.

“Військовослужбовці ЗСУ та інших силових структур цілодобово несуть службу з охорони важливих об'єктів. Військово-морські сили ЗСУ у взаємодії з морськими прикордонниками несуть бойову службу в південно-західній частині Чорного моря і на річці Дунай”, - розповіла Кушнір.

Також вона додала, що здійснюється робота з відновлення та підтримки технічної готовності кораблів, літальних апаратів, автомобільної та бронетанкової техніки. В українському вітчизняному флоті нарощується система управління і належним чином організована бойова підготовка у частинах і на кораблях.

Liked the article?
Help us be even more cool!