ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мінкультури прибрало українського актора з переліку осіб, що загрожують нацбезпеці

08.11.2021, 11:43
Фото – фейсбук Валентина Томусяка
Фото – фейсбук Валентина Томусяка

Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України скасувало внесення українського актора Валентина Томусяка до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зокрема, міністерство за поданням СБУ скасувало два накази про внесення 54 осіб до переліку тих, які становлять загрозу національній безпеці. Серед зазначених осіб був і помилково внесений до списку український актор Валентин Томусяк.

Отже, наразі в цьому переліку перебувають 208 осіб.

Нагадаємо, раніше СБУ помилково зазначила українського актора Томусяка в поданні на внесення до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці.

Пізніше сам актор на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав, що не має жодного стосунку до фільму “Солнцепёк”, за який його разом з російськими акторами внесли до цього переліку.

У зв'язку з цим міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що Мінкультури домовилося з СБУ про співпрацю з верифікації списків діячів культури, які становлять загрозу національній безпеці, щоб уникнути помилок.

Liked the article?
Help us be even more cool!