ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мінкульт вніс до чорного списку сімох російських музикантів та акторів

11.02.2021, 14:38
Фото – vgolos.com.ua
Фото – vgolos.com.ua

Перелік осіб, які становлять загрозу національній безпеці, поповнився прізвищами сімох російських акторів та музикантів.

Міністерство культури та інформаційної політики занесло їх до чорного списку в лютому 2021 року, повідомляє Укрінформ.

Це п’ятеро учасників гурту “Хор Турецкого” – Олексій Александров, Павло Бердніков, Олег Бляхорчук, Костянтин Кабанов та Михайло Кузнецов, а також актори Роман Курцин і Євгенія Лапова, які знімалися в пропагандистському фільмі “Крим”.

Усі вони входять до списку центру “Миротворець” як такі, що свідомо порушили державний кордон України, заперечують російську агресію, взяли участь у пропагандистських заходах в окупованому Росією Криму.

З переліком можна ознайомитися на офіційному сайті Міністерства культури та інформаційної політики України в підрубриці “Інформація” рубрики “ООС”.

Станом на 11 лютого 2021 року до переліку занесено прізвища 171 особи.

Як повідомляв ІМІ, 4 лютого Державна прикордонна служба заборонила на три роки в’їзд до України російській акторці з серіалу “Непотопляемая” через незаконне відвідування тимчасово окупованої АР Крим.

31 січня співробітники Державної прикордонної служби заборонили солісту білоруського гурту “Песняры” в’їзд до України через незаконне відвідування Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!