ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міністр інфраструктури наказав голові "Укрзалізниці" звільнити винуватця ДТП за участю фотокора

04.07.2016, 10:57

Міністр інфраструктури Володимир Омелян наказав голові правління ПАТ “Укрзалізниця” Войцеху Бальчуну звільнити начальника відділу вантажоперевезень Івана Федорка, який скоїв ДТП за участю фотокореспондента LB.ua Макса Левіна. Про це Омелян повідомив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Еспресо.TV.

“Зранку звернувся з вимогою до Войцеха Бальчуна невідкладно звільнити винуватця впродовж сьогоднішнього дня”, - написав Омелян.

Він також висловив сподівання на об'єктивне розслідування цього інциденту з боку правоохоронних органів.

Як повідомляв ІМІ, 3 липня ввечері фотокореспондент LB.ua Макс Левін потрапив у ДТП на автодорозі Боярка-Забір'я (Київська область). Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, як виявилося пізніше, був п'яним. Винуватець ДТП втік.

За фактом ДТП, у якому постраждала сім’я фотокореспондента LB.ua Макса Левіна, поліція відкрила два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту  особами, які керують транспортними засобами) та за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові  правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нетверезим водієм, який скоїв лобове зіткнення з автомобілем фотокореспондента LB.ua, виявився начальник відділу вантажоперевезень “Укрзалізниці” Іван Федорко.

Liked the article?
Help us be even more cool!