ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція затримала організатора нападу на телекомпанію АТН

10.04.2014, 09:50

У Харкові міліція затримала організатора нападу на телекомпанію АТН. Про це повідомили УНІАН у відділі зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

Зараз продовжуються слідчі дії у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України, яке було відкрито за фактом нападу на телеканал.

Також у міліції зауважили, що наступного дня після нападу на офіс телекомпанії АТН в мережі Інтернет, центральних та регіональних телеканалах вийшли телесюжети, які містили критику дій працівників міліції, котрі не зреагували відповідним чином та не перешкоджали вчиненню протиправних дій з боку невідомих осіб.

«Керівництво ГУМВС України в Харківській області оперативно зреагувало на дані повідомлення, на сьогоднішній день за фактом дій працівників міліції проводиться службова перевірка», - додали в міліції.

Як повідомляє АТН, затриманий - Сергій Юдаєв, який називає себе прес-секретарем громадської проросійської організації «Боротьба». Його затримали в числі 64 осіб під час штурму Харківської ОДА. Згодом він був опізнаний як керівник нападників на офіс АТН.

Свої збитки АТН оцінює в 1 млн грн.

Нагадаємо, 7 квітня в Харкові невідомі молодики увірвалися до приміщення телеканалу АТН та розтрощили меблі та апаратну студію каналу. Міліція при цьому бездіяла і не затримала жодного нападника.

Liked the article?
Help us be even more cool!