ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція затримала журналіста "Дорожнього контролю"

15.03.2013, 05:56

15 березня 2013 року міліція затримала журналіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзіндзю. Про це повідомив керівник прес-служби «Дорожнього контролю» Єгор Воробьев.

За його словами, Дзіндзю затримали восьмеро правоохоронців біля дому. Зараз він перебуває у Святошинському райвідділі міліції Києва.

«Це затримання пов'язано з тим, що міліція фабрикує справу щодо того, що Андрій Дзіндзя побив охоронця на приватному штрафмайданчику», - сказав він.

Мова йде про події у листопаді 2012 року, коли між охороною штраф майданчика та журналістами «Дорожнього контролю» розпочалась бійка. Тоді «Дорожній контроль» заявив, що 20 бандитів у цивільному побили журналістів сайту Андрія Дзіндзю та Андрія Жуковеня. Натомість міліція стверджує, що журналісти інтернет-видання «Дорожній контроль» намагались забрати авто з  штрафмайданчика без потрібних документів.

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС Києва Ігор Михалко у коментарі «Телекритиці» зазначив, що журналіст «Дорожнього контролю» затриманий через  те, що він не з'являвся до суду. Подробиці  затримання він обіцяє розказати згодом.

Liked the article?
Help us be even more cool!