ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція закрила справу про побиття Клінчаєвим журналістки ТВі

16.10.2014, 12:06

Міліція закрила кримінальне провадження за фактом побиття журналістки ТВі Алли Чиж і депутатом Луганської облради Арсеном Клінчаєвим за відсутністю злочину. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Алла Чиж.

Вона виклала у соцмережі лист про закриття провадження, який отримала з СВ Печерського РУ ГУ МВС України в м. Києві.

“Печерська міліція надіслала мені листа. Кажуть, що кримінальна справа щодо мого "словесного конфлікту" з А.С. Клінчаєвим закрита. За відсутністю злочину. Не скажу, що здивована, цілком передбачувано. Я не постраждала. Ну те, що він телефон пошкодив, і штовхнув, то пусте. Цивільний позов не подавала. Це було питанням честі”, - написала вона.

Як повідомляв ІМІ, 22 вересня на зупинці громадського транспорту в Печерському районі Києва депутат Луганської облради Арсен Клінчаєв вдарив журналістку телеканалу ТВі Аллу Чиж.

За фактом побиття було відкрито кримінальне провадження.

У березні Шевченківський районний суд Києва заарештував Арсена Клінчаєва. Його звинуватили у сепартизмі, але незабаром відпустили під підписку про невиїзд. Арсен Клінчаєв був одним з тих, хто керував захопленням Луганської облдержадміністрації і вимагав у губернатора Луганщини підписати заяву про відставку. У червні СБУ заявляла, що справу Клінчаєва найближчим часом буде передано до суду.

Liked the article?
Help us be even more cool!