ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція вважає, що шеф-редактор “Судово-юридичної газети” постраждав через побутовий конфлікт

27.03.2012, 04:02
Головне управління МВС у Київській області проводить дослідчу перевірку обставин нападу на шеф-редактора «Судово-юридичної газети» Святослава Пограничного, що стався 23 березня. Про це повідомив начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції Микола Жукович, передає “Телекритика”.

Жукович уточнив, що відповідно до заяви потерпілого, 23 березня до його будинку в Гостомелі (Київська область) намагалася вдертися людина. «Ніяких тілесних ушкоджень чи пограбування не було. Особа людини, яка намагалася вдертися до оселі, встановлена й опитана», - розповів речник міліціїї.

Також він повідомив, що триває перевірка по заяві, за результатами якої може бути порушена кримінальна справа або відмовлено в її порушенні. «Швидше за все, стався побутовий конфлікт. Вбачати зв'язок з професійною діяльністю потерпілого підстав немає», - зазначив Жукович.

Нагадаємо, 26 березня прес-служба «Судово-юридичної газети» повідомила, що в інтересах постраждалого утримується від будь-яких коментарів до завершення дослідчої перевірки.
 
Liked the article?
Help us be even more cool!