ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція встановила особу, яка погрожувала журналістці СТБ

25.09.2012, 23:24
Міліція встановила особу, яка телефонувала і погрожувала журналістці СТБ Ірині Федорів та її родині. Про це Федорів повідомила у своєму блозі на “Українській правді”.
 

“Ім'я зловмисника в інтересах слідства поки не розголошуємо. Правоохоронці намагаються вичислити з ким він може бути пов'язаний... Після того, як я написала заяву про злочин, до мене пізно ввечері приїхали працівники МВС і вже зранку Анатолій Кислий, заступник Начальника ГУ МВС України в Київській області, поінформував мене щодо того, хто мені телефонував з усіма вихідними даними "дзвонаря", - написала Федорів.

“Зараз їду спілкуватись із слідчими й сподіваюсь скоро почути віч-на-віч голос "хороброго" чоловіка, який мені погрожував”, - повідомила журналістка.
Нагадаємо,  20 вересня в 23:22 Федорів на мобільний зателефонував невідомий чоловік, який порадив проводити більше часу зі своєю сім'єю, тому що вона стоїть на шляху у якихось людей, що мають «десь» багатомільйонні інтереси.

21 вересня телеканал СТБ звернувся до Генпрокурора В.Пшонки і міністра внутрішніх справ В.Захарченка у зв'язку з погрозами на адресу Федорів.

Слідчий відділ Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області порушив кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). 
Liked the article?
Help us be even more cool!