ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція встановила особу охоронця, який перешкоджав журналістам на похоронах

06.03.2013, 05:09

Міліція встановила особу чоловіка, який у Сімферополі на похороні мера Сімеїзу Кирила Костенка напав на журналіста й оператора телеканалу "Неаполь" Олександра Тягнирядно. Цю інформацію підтвердила прес-офіцер Сімферопольського управління міліції Оксана Сорокопудова, повідомляють “События Крыма”.

"Без подробиць. Людина встановлена, ведеться кримінальне провадження", - сказала вона.

Відповісти на питання, хто ця людина і викликався чи він в міліцію, Сорокопудова відмовилася.

Разом з тим журналісти, які були присутні на похоронах Костенко, вважають, що підозрюваний у хуліганстві може бути охоронцем екс-депутата Верховної Ради Криму Рувіма Аронова, який рік тому вийшов з-під варти. Він також був помічений на похоронах.

Нагадаємо, 2 березня 2013 року у Сімферополі на похоронах розстріляного мера Сімеїза Кирила Костенка охорона пошкодила журналістам техніку та погрожувала розправою.

Зокрема, до журналістки кримського телеканалу «Неаполь» підійшов охоронець і почав вимагати припинити зйомки, погрожуючи розбити камеру, а оператору Олександру Тягнирядно зламати ніс. «Якщо я це побачу в ефірі, вам не поздоровиться", - пригрозив охоронець в присутності інших журналістів і фотокореспондентів.

Кримські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на журналіста й оператора телеканалу «Неаполь». За даним фактом кримські правоохоронці відкрили кримінальну виробництво. Попередня кваліфікація - хуліганство.

Liked the article?
Help us be even more cool!