ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція розслідує вбивство Бузини як умисне

17.04.2015, 10:23

За фактом вбивства Олеся Бузини слідчий відділ Шевченківського райуправління міліції м. Києва відкрив кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Про це повідомляється на сайті МВС.

За словами начальника міліції Києва Олександра Терещука, правоохоронці встановили та опитали близько п'яти свідків, які бачили момент вбивства. Відеокамери, встановлені на будівлі, зафіксували рух синього автомобіля марки «Форд».

По тривозі було піднято гарнізон міліції Києва. Введено в дію оперативний план по затриманню злочинців «Сирена».

За даними попереднього огляду тіла встановлено, що потерпілому стріляли в голову і груди. Точна кількість пострілів встановлюється.

Створена спеціальна робоча група зі слідчих міліції та прокуратури. Її роботу координує виконуючий обов'язки глави МВС України Василь Паскал.

Слідство триває. Біля метро "Шулявська" на вулиці Желябова правоохоронцями знайдено автомобіль Ford Focus, темно-синього кольору, з іноземними номерами, на якому ймовірно пересувалися підозрювані.

Як повідомляв ІМІ, 16 квітня у Києві у Шевченківському районі вбили журналіста Олеся Бузину. Він був розстріляний на вул. Дегтярівська в районі будинку номер 58 з Форд Фокус темно-синього кольору.

Liked the article?
Help us be even more cool!