ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція розглядає чотири версії побиття Розинської. Зокрема, даішниками

23.05.2012, 22:51
Слідство у справі про побиття телеведучої Наталії Розинської розглядає чотири версії. Про це повідомив керівник управління зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ Володимир Поліщук в ефірі телеканалу ТВі.

"Одна із версій така, що вчинено з хуліганських мотивів. Можливо, коли вона переставляла автівку, хотіла переставити, стався якийсь конфлікт, який цим закінчився", - зазначив Поліщук.

"Можливо це помста, як результат особистих стосунків", - додав він.

"Третє, у зв'язку з професійною діяльністю потерпілої, як помічника народного депутата, або журналіста національної телекомпанії", - розповів речник МВС.

"І також, вибачте мене, не відкидається версія інсценування цієї події", - уточнив він.

На запитання, чому немає версії, що це працівники міліції, з якими у Розинської напередодні відбувся конфлікт, Поліщук заявив: "У другу версію закладено".

Нагадаємо, раніше Розинська заявила, що 2 травня у центрі Києва на вул. Саксаганського, 29, її побили, погрожуючи пістолетами, п'ятеро працівників ДАІ.

Через інцидент з представниками ДАІ на ведучу склали чотири протоколи за адміністративні порушення. За словами правоохоронців, Розинська зупинилася в місці, де зупинка була заборонена.

Через інцидент із міліціонерами Розинську відсторонили від роботи на Першому національному каналі.

Розинська є помічницею депутата від БЮТ Михайла Волинця.

Розинську побили у Києві 16 травня пізно ввечері в під'їзді власного будинку.

Слідчий відділ Голосіївського РУ ГУМВС України в м. Києві за фактом побиття телеведучої Наталії Розинської порушив кримінальну справу за статтею "Хуліганство", повідомляється на сайті ГУМВС в м.Києві.

Українська правда
Liked the article?
Help us be even more cool!