ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція порушила кримінальну справу за фактом погроз журналістці СТБ

25.09.2012, 01:15
Слідчий відділ Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області порушив кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). Проводяться необхідні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи щодо погроз журналістці СТБ Ірині Федорів. Про це повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ.

“Керівник інформаційно-аналітичного відділу програми “Вікна-новини” телеканалу СТБ Ірина Федорів відома висвітленням проблем зловживань при розподілі ділянок “Білічанського лісу” біля селища Коцюбинське Київської області. Саме з цим журналістка пов'язує погрози, які надійшли їй 20 вересня цього року... Сама Ірина Федорів вважає, що погрози це наслідки ії журналістської та громадської діяльності щодо земельних оборудок. Про це вона вказала у своїй заяві до міліції.”, - зазначається у повідомленні МВС.

Нагадаємо, 20 вересня в 23:22 Федорів на мобільний зателефонував невідомий чоловік, який порадив проводити більше часу зі своєю сім'єю, тому що вона стоїть на шляху у якихось людей, що мають «десь» багатомільйонні інтереси.

21 вересня телеканал СТБ звернувся до Генпрокурора В.Пшонки і міністра внутрішніх справ В.Захарченка у зв'язку з погрозами на адресу Федорів.

 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!