ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція перевіряє факт побиття ужгородського журналіста

03.08.2012, 02:28

Ужгородське міське відділення УМВС України в Закарпатській області проводить перевірку факту побиття головного редактора видання "Вся Закарпатська Правда" Віталія Голуба. Хід перевірки на контроль взяла обласна прокуратура. Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області, передає Mukachevo.net.   


Як повідомляє прес-служба, слідчо-оперативна група на місці події встановила, що між журналістом та водієм Управління Державної виконавчої служби в Закарпатській області виникла суперечка, яка переросла у штовханину.


Втім, зауважують у прокуратурі, досі журналіст не звертався для надання медичної допомоги та не прийшов на проходження судово – медичного обстеження.


Нагадаємо, 31 липня 2012 року в Ужгороді охоронець голови Державної виконавчої служби в Закарпатській області Наталії Панової напав на головного редактора видання "Вся Закарпатська Правда" Віталія Голуба.

Інцидент стався вранці біля будівлі Державної виконавчої служби в Закарпатській області.

Як розповів Голуб, зранку він проводив оперативну зйомку на площі Шандора Петефі у рамках журналістського розслідування. До нього підійшов кремезний чоловік і почав виривати камеру і наносити удари в грудну клітину, погрожуючи журналісту.     

Liked the article?
Help us be even more cool!