ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція "не побачила" факту перешкоджання оператору Житомир.info

02.07.2014, 15:16

Житомирськй міський відділ міліції не встановив факт перешкоджання журналістській діяльності оператору Житомир.info Сергію Григорчуку, на якого накинувся син депутата міськради Юрія Ткаченко під час онлайн-трансляції засідання Житомирської міськради 25 лютого. Про це ІМІ повідомила шеф-редактор сайту Тамара Коваль.

За її словами, 2 липня Сергія запросили у відділок міліції до слідчого щодо цього інциденту, де і повідомили про це.

“Сьогодні зранку наш оператор ходив у міськвідділ міліції, йому сказали, щось там перевірили - у нас запросили відеозапис цього інциденту, свідки, хто там був. Перевірили і сказали, що немає факту перешкоджання журналістській діяльності, тому що оператор був без бейджа, не висів на ньому бейдж і людина не могла ідентифікувати, що він - журналіст”, - розповіла Коваль.

При цьому вона додала, що всі люди у залі бачили, що Сергій тоді узимку знімав на планшет, стрімер був він один, а всі інші - оператори з камерами.

Слідчий також сказав, що справа ще не закрита і слідство триває.

Нагадаємо, 25 лютого у Житомирі на оператора Житомир.info Сергія Григорчука, який вів онлайн-трансляцію засідання Житомирської міськради, накинувся син депутата міськради Юрія Ткаченка. Він вибив з рук планшет і погрожував «знайти і розібратися».

“Ми припускаємо, що агресивні дії пов'язані з ситуацією навколо будівництва багатоповерхового будинку на вул. 1 Травня”, - написала редакція.

Видання нагадує, що в кінці 2013 року Житомир.info висвітлював скандал з незаконним будівництвом, де люди кілька разів зносили паркан.

Liked the article?
Help us be even more cool!