ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліціонер не відреагував на напади на журналістів ТРК "Чорноморська"

02.04.2012, 05:42
30 березня знімальній групі ТРК «Чорноморська» під час виконання редакційного завдання намагалися перешкоджати троє молодих людей. Дільничний міліціонер, який став свідком події, ніяк не відреагував на напади на журналістів, заявивши, що нічого не бачив. Про це «Центру журналістських розслідувань» повідомила журналіст ЧТРК Олена Попова.

За її словами, зйомки проходили в Сімферополі в під'їзді будинку на вул.Героїв Сталінграда.
«В одну з квартир за рішенням суду вселялася жінка. Ми приїхали на зйомки, перед під'їздом троє молодих людей перед нами зачинили двері на кодовий замок. Після того, як нам вдалося потрапити всередину, вони перегородили нам шлях на сходи, стали хапати за руки і камеру. Я кричала, щоб нас пропустили, що вони не мають право так себе поводити. З криком і боєм ми все ж добралися до другого поверху. Там біля квартири перебував дільничний. На моє запитання, чому він ніяк не відреагував на крики, на перешкоджання журналістській діяльності і не вжив жодних заходів, мені просто сказали, що нічого не бачив, нічого не чув», - розповіла Попова.

До місця події був викликаний наряд міліції. Разом з правоохоронцями знімальна група вирушила в Залізничний райвідділ міліції Сімферополя, де журналісти написали заяву про перешкоджання журналістській діяльності. Заяву було прийнято, зареєстровано і в той же день передано в прокуратуру Залізничного району.
Liked the article?
Help us be even more cool!