ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївське КП ігнорує запити журналіста

14.03.2017, 20:43

Директор комунального підприємства Миколаївської міської ради “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації” Володимир Рижик ігнорує запити на інформацію кореспондента інтернет-видання “Преступности.НЕТ” Андрія Лохматова. Про це повідомляє представник ІМІ у Миколаївській області.

Журналіст направив на електронну пошту два запити щодо діяльності підприємства та його співробітників ще 7 лютого 2017 року, але вже минув понад місяць, як відповідей він не отримав.

При цьому до того він вже відправляв запит на ту ж саму електронну адресу, після чого директор КП Володимир Рижик надавав відповіді. Як раніше повідомлялось, директор комунального підприємства “ММБТІ” відмовився надавати кореспонденту інтернет-видання “Преступности.НЕТ” Андрію Лохматову інформацію про заробітну плату та премії керівництва підприємства, посилаючись на те, що це – конфіденційна інформація.

На повторний запит Рижик все ж таки надав інформацію, але два запити, надісланих пізніше, став просто ігнорувати. Як зазначив журналіст, він має намір скаржитись на порушення Закону України “Про доступ до публічної інформації” міському голові, та, якщо це не допоможе, Уповноваженому з прав людини Верховної Ради України.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!