ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївське інтернет-видання заявило про двотижневі DDos-атаки

01.12.2016, 14:06

Миколаївське інтернет-видання “Преступности.НЕТ” вже два тижні зазнає масованих DDoS-атак. Про це видання заявило на своїй офіційній сторінці у Facebook, повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

“Вже близько двох тижнів хтось наполегливо намагається зробити так, щоб наше видання не працювало. Пару разів їм це вдавалося, як ось тільки що. У зв'язку з цим на сайті, починаючи з 2 години ночі, проводитимуться технічні роботи і сайт буде недоступний. Приносимо свої вибачення і сподіваємося на розуміння”, - заявили у виданні.

Водночас Артем Дибленко, генеральний директор ТОВ “Інформаційне агентство Українська медіа група”, якому належить видання, пов’язав ці атаки з бажанням скандально відомого екс-радника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Ярослава Філатова позбутись критичних матеріалів про нього на сайті “Преступности.НЕТ”.

“Зовсім нещодавно на редакційну пошту одне з київських PR-агентств надіслало запит на видалення декількох новин, “героєм” яких якраз і був Філатов. Тим часом дивним чином уже більше тижня наш сайт намагаються укласти з допомогою масованої DDoS-атаки. Збіг?”, - написав Дибленко на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, “Преступности.НЕТ” зазнав DDos-атак у червні 2015 року, у жовтні 2014 року та у жовтні 2013 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!