ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївська міськрада вийшла зі складу засновників газети "Вечірній Миколаїв"

14.06.2016, 12:07

Миколаївська міська рада вийшла зі складу засновників газети “Вечірній Миколаїв”, проголосувавши за перетворення редакції членами її трудового колективу в суб'єкт господарювання зі збереженням назви, цільового призначення, мови видання та тематичної спрямованості. Таке рішення міськрада ухвалила 14 червня, повідомляє “НікВесті”.

“Попередньо переговорили з керівництвом газети щодо звільнення деяких приміщень, це попередньо погоджено. Тому прошу всіх проголосувати, виконавши букву Закону”, - сказав перед голосуванням міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич.

Минулої сесії начальник відділу реформування комунальної власності Віктор Богданов поінформував, що колектив газети створює своє товариство, їм передається на баланс майно, а приміщення здаються в оренду на 15 років з орендною ставкою для бюджетних організацій - 1 гривня на рік.

Як повідомляє представник ІМІ в Миколаївський області, вихід міськради зі складу засновників газети відбувся тільки з другої спроби. На минулому пленарному засіданні тільки 16 депутатів проголосували за це рішення, а інші або голосували проти, або утримались, після чого колектив газети висловлювався про наміри подавати до суду на міськраду.

Liked the article?
Help us be even more cool!