ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Microsoft випустила першу версію Windows 11

29.06.2021, 16:54
Фото: microsoft.com
Фото: microsoft.com

Корпорація Microsoft презентувала операційну систему Windows 11 з оновленим дизайном та поліпшеною продуктивністю. Про це повідомили в блозі компанії, передають "Букви".

Тепер для учасників програми попередньої оцінки стала доступною перша версія нової Windows 11.

Для користувачів доступні деякі з нових функцій, що були представлені Microsoft. Версія демонструє вдосконалений інтерфейс із відцентрованою панеллю завдань, переробленим меню “Пуск” і поліпшеним управлінням вікнами.

Однак для того, щоб побачити деякі з просунутих функцій, як інтегрований чат Microsoft Teams і сумісність з Android-додатками, доведеться почекати.

Щоб випробувати попередню версію Windows 11, треба зареєструватися на сайті або в розділі “Програма попередньої оцінки Windows” в налаштуваннях.

Перед тим як завантажувати Windows 11, необхідно переконатися, що комп’ютер відповідає мінімальним вимогам для обладнання (64-розрядний процесор, 4 Гб оперативної пам’яті і 64 ГБ пам’яті тощо).

Наразі Microsoft не сповіщає про дату релізу остаточної версії нової ОС, однак відомо, що оновлення для користувачів Windows 10 буде безкоштовним.

Liked the article?
Help us be even more cool!