ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Meta відкриє офіси в США в січні, але на дистанційній роботі можна залишатися до червня

08.12.2021, 15:51
Фото – скріншот з відео Марка Цукерберга
Фото – скріншот з відео Марка Цукерберга

Американська компанія Meta Platforms (раніше Facebook) наприкінці січня повністю відновить роботу офісів на території США. Проте співробітники матимуть змогу відкласти своє повернення з віддаленої роботи до червня.

Про це йдеться в повідомленні компанії, інформує Інтерфакс-Україна.

Раніше Meta пропонувала більшості співробітників безстроковий перехід на віддалений режим роботи на тлі глобальної пандемії коронавірусу.

“Тим, хто хоче повернутися в січні, ми можемо запропонувати роботу в офісі в динамічній атмосфері, водночас здоров'я та безпека залишаться в пріоритеті. Ми також розуміємо, що деякі поки що не готові до повернення [до офісу]”, – сказала голова відділу роботи з персоналом в Meta Джанелль Гейл.

У Meta працюють понад 68 тис. штатних співробітників у всьому світі, приблизно половина з них – у районі Сан-Франциско. Доступ до офісів на території США буде наданий лише після вакцинації проти коронавірусу.

Останніми місяцями топменеджери найбільших компаній світу активно обговорювали питання повернення співробітників до офісів, проте поява нового штаму коронавірусу “Омікрон” внесла невизначеність до цих планів. Так, Alphabet Inc., материнська структура Google, нещодавно відклала на невизначений термін заплановані дати повернення співробітників до офісу. 

Liked the article?
Help us be even more cool!