ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мешканцю Кременчука повідомили про підозру в нападі на журналіста

05.05.2021, 10:06
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

На Полтавщині поліцейські повідомили мешканцю міста Кременчука про підозру через заподіяння тілесних ушкоджень журналістові під час ведення ним законної професійної діяльності.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Згідно з повідомленням, 5 березня до поліції звернувся 41-річний журналіст. Він звявив, що під час професійної діяльності в Кременчуці йому завдав тілесних ушкоджень невідомий чоловік.

Слідчі встановили, що того дня потерпілий фіксував незаконне зайняття рибним промислом на річці Дніпро. “Під час здійснення журналістської діяльності один із чоловіків, який, імовірно, причетний до браконьєрства, спричинив потерпілому тілесні ушкодження”, – йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за правовою кваліфікацією частини 2 статті 345-1 (“Погроза або насильство щодо журналіста”) Кримінального кодексу України. Опитано свідків та вилучено всі необхідні речові докази.

Матеріали досудового розслідування найближчим часом будуть скеровані до суду. У разі доведення провини судом підозрюваному загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Liked the article?
Help us be even more cool!