ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мережа "Вікно Відновлення" починає приймання заявок від медійних організацій на створення розслідувань

21.08.2024, 12:26

Команда “Вікна Відновлення” оголошує конкурс на нову програму зі створення розслідувань. Програма має на меті посилити спроможності незалежних українських медіа в наглядовій функції журналістики й сприяти більшій прозорості та підзвітності процесів відновлення в Україні.

Медійні організації, які пройдуть конкурс, отримають фінансову, менторську, юридичну та іншу підтримку, а також можливості для мережування. Кожне медіа створить до п’яти матеріалів у розслідувальному форматі.

Умови:

  • участь у проєкті можуть брати незалежні регіональні та національні медіа;
  • учасницею проєкту може стати лише організація-партнер мережі “Вікно Відновлення”. Якщо ваше медіа ще не є партнером, ви також можете брати участь у конкурсному відборі. У разі успішного проходження операційна команда “Вікна Відновлення” запропонує вам подати заявку на участь мережі; 
  • одне медіа може отримати від 25 тисяч грн до 125 тисяч грн за одне розслідування;
  • учасник може виробити більш ніж один матеріал протягом проєкту; 
  • протягом шести місяців учасники програми працюватимуть з менторами, які є експертами у форматі розслідувань та допоможуть зі створенням матеріалів. 

Активна фаза проєкту триватиме з 1 жовтня 2024 до 1 березня 2025 року.

Подати заявку можна тут: https://forms.gle/uoz1n9A9mkvwdUDe7 

Дедлайн подання заявок: 1 вересня 2024.

Конкурс проводить мережа “Вікно Відновлення” за підтримки IMS (International Media Support) у партнерстві з 3F та DI через New Democracy Fund.

З додатковими питаннями щодо конкурсу можна звернутися на адресу [email protected].

“Вікно Відновлення” це мережа з більш ніж 90 медіа, громадських організацій та аналітичних центрів, об’єднаних темою відновлення України. Мережа розпочала свою діяльність у січні 2024 року, щоб якісно й прозоро розповідати про відновлення усіх постраждалих регіонів на єдиній платформі. Крім можливостей участі у грантових конкурсах, для учасників мережі операційна команда “Вікна Відновлення” організовує освітні та нетворкінгові заходи різної тематики.

Команда “Вікна Відновлення”

Liked the article?
Help us be even more cool!