ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мер Володимира-Волинського судиться з журналістами. ВІДЕО

19.07.2016, 19:32

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк судиться з журналістами. Про це повідомляє видання Волинь Post з посиланням на ТРК "Аверс"

Петро Саганюк образився на журналістів та вирішив позиватись до суду. Керманичу княжого міста не сподобались матеріали, які про нього опублікувало інтернет-видання "Волинська правда", йдеться в сюжеті ТРК "Аверс"18 квітня справу почали розглядати, проте відклали за відсутності співзасновниці "Волинської правди" Марії Назаровець. Мер вимагає спростувати інформацію про проведені нібито у нього обшуки, а якщо "буде присуджено за моральні збитки, віддам в інтернат". Адвокатом журналістів виступив Сергій Слабенко. 

Нагадаємо, у квітні ЗМІ поширили інформацію про те, що в родині мера Володимира-Волинського Петра Саганюка проводяться обшуки. Виявилося, що обшуки були не тільки в родині міського голови, а й у матері колишнього голови Володимир-Волинської райради Андрія Оніщука та на підприємстві депутата Володимир-Волинської міської ради, підприємця Вадима Василюка. Проводили їх рівненські правоохоронці. Згідно з оприлюдненими згодом протоколами, складеними після обшуку, правоохоронці так нічого і не знайшли.

Мер каже, що новина про обшуки з’явилася першою на сторінках саме "Волинської правди". Далі почали з’являтися повідомлення, що правоохоронці вилучили значні кошти (близько 6 мільйонів гривень) та документи, серед яких – так звані чорнові записи, бухгалтерські документи, колекції раритетної зброї, антикварні предмети, дорогі годинники та брендові колекційні спиртні напої. 

За матеріалами Волинь Post та ТРК "Аверс"

Liked the article?
Help us be even more cool!