ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мер Одеси після запитання вирвав телефон у журналіста

06.07.2017, 11:20

Міський голова Одеси Геннадій Труханов вирвав з рук кореспондента видання “Мегафон” Богдана Осінського телефон після прохання журналіста прокоментувати деякі висловлювання міського голови на адресу відомої місцевої екозахисної організації “Зелений лист”, повідомляє “ІзбірКом”.

Інцидент стався 5 липня в залі засідань Одеської обласної державної адміністрації. Питання журналіста стосувалося нещодавньої заяви міського голови на апаратній нараді в муніципалітеті.

“Перевищення в дренажних водах, які зливають у море, в три - три з половиною рази за такими показниками, як сульфати натрію, сухий залишок, хрому більше в чотири з половиною рази. Ми десятиліттями зливаємо в море. А в морі можна це зливати? Хтось ставив собі це питання? У нас є “Зелений лист”, “Зелений глист”, ще щось таке. А ось хтось ставив собі ці питання?” - заявив тоді міський голова.

Редакція видання наразі вирішує питання про звернення до правоохоронних органів.

За інформацією “ІзбірКому”, громадський рух “Зелений лист” займається захистом зелених насаджень від вирубки. Зокрема, навесні активісти виступали проти підрізування дерев на схилах Одеси і Трасі здоров'я, яка проводилася пізніше, ніж це належить, тобто вже під час руху соків у стовбурах дерев. Також активісти часто виступають проти спроб вирубувати дерева в місті, неправильного їх підрізування і омолодження, а також проти розширення Французького бульвару.

Як зазначає представник ІМІ в Одеській області, Богдан Осінський відомий у місті журналіст, і міський голова його міг ідентифікувати. Також представник ІМІ зазначив, що після інциденту Осінський та Труханов спілкувалися.

Liked the article?
Help us be even more cool!