ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мер Маріуполя вибачився перед журналістом за свій коментар

01.10.2012, 01:54
Мер Маріуполя Юрій Хотлубей приніс публічне вибачення журналісту інтернет-видання 0629 Миколі Рябченку за фразу, що останнього “недостатньо побили”. Відповідне відеозвернення опублікував у своєму блозі журналіст pauluskp.

“Я хочу вибачитись перед Миколою Миколайовичем Рябченко, що, по суті, тлумачення моїх слів в якійсь мірі образило цього шановного журналіста. Я йому приношу свої публічні вибачення”, - сказав Хотлубей.

Мер пояснив, що на сесії міської ради розглядалося питання стосовно побиття Рябченка і він прокоментував інформацію представника внутрішніх справ, який підкреслював, що побиття журналіста не було.

“Був запит депутата Айни Чагір з приводу того, що був конфлікт під час роботи журналіста і до нього були застосовані силові впливи з метою перешкоджання роботі журналіста. Питання було поставлено перед Скляровим (Сергій - ред.), заступником начальника управління внутрішніх справ міста Маріуполя. Були необхідні пояснення того, що відбувалося. Скляров кілька разів підкреслив, що практично побиття не було”, - зазначив Хотлубей.

“Це був коментар до інформації Склярова. Тобто, в цьому випадку підкреслюється кілька разів, що журналіста не били. І коментуючи це так, виходить, що журналіста били недостатньо, тобто його треба було бити набагато більше зі слів цього мого коментаря, щоб визнали, що його били. Ось у чому була суть цієї фрази”, - пояснив мер.

В той же час, повідомив Хотлубей, він поставив завдання перед начальником управління внутрішніх справ Маріуполя Олександром Бугайовим узяти під особистий контроль питання побиття Рябченка, запевнивши, що проконтролює, щоб довести до кінця це питання.

Нагадаємо, 25 вересня мер Маріуполя Юрій Хотлубей при обговоренні на сесії міської ради побиття журналіста інтернет-видання 0629.com.ua Миколи Рябченка припустив, що останнього “напевно, побили недостатньо”, викликавши сміх депутатів.

19 вересня у Маріуполі четверо чоловіків застосували силу стосовно журналіста інтернет-видання 0629 Миколи Рябченка, який намагався провести фотозйомку дорожньої пригоди. Водій іномарки не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги і влетів у річку.

Учасники дорожньої аварії застосували силу до Рябченка, заламали руки і вибили фотокамеру. Судово-медична експертиза показала, що у нього на лівій руці синці і набряклість. Також на тлі інциденту журналіст пережив гіпертонічний криз, через що його госпіталізували в лікарню.
 
Liked the article?
Help us be even more cool!