ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мер Маріуполя припустив, що журналіста Миколу Рябченка “побили недостатньо”

26.09.2012, 06:28

25 вересня мер Маріуполя Юрій Хотлубей при обговоренні на сесії міської ради побиття журналіста інтернет-видання 0629.com.ua Миколи Рябченка припустив, що останнього “напевно, побили недостатньо”, викликавши сміх депутатів, повідомляє 0629.com.ua.

Питання про побиття Рябченка на сесії Маріупольської міської ради підняла депутат, голова депутатської комісії з питань гласності, законності та депутатської діяльності Айна Чагір. Своє питання щодо того, як йдуть справи з розслідуванням даного інциденту, вона адресувала заступнику голови міськуправління міліції Сергію Склярову, який виступав на сесії.

"Посилаючись на законодавство і на всі наші внутрішні документи, я відповім вам коротко: у нас є центр громадських зв'язків, звертайтеся туди. Що стосується Рябченко, то я не знаю, як він був побитий, але буквально в 8 годині 15 хвилин вранці (а побили його нібито вночі), коли у нас було одне з заходів у ДК "Молодіжний", я з ним спілкувався. Він досить бадьоро і весело бігав по вулицях", - сказав у відповідь Скляров.

На це міський голова Юрій Хотлубей відреагував так: "Напевно, побили недостатньо". Його слова жодного з присутніх депутатів не обурили, навпаки - депутати сміялися над "гостротою" градоначальника.

Що стосується Миколи Рябченка, то він репліку Хотлубея розцінює "як команду міського голови бити журналістів". "Я цього хамства просто так не залишу, - сказав журналіст, - і обов'язково звернуся з цього приводу до суду".

Нагадаємо, 19 вересня у Маріуполі четверо чоловіків застосували силу стосовно журналіста інтернет-видання 0629 Миколи Рябченка, який намагався провести фотозйомку дорожньої пригоди. Водій іномарки не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги і влетів у річку.

Учасники дорожньої аварії застосували силу до Рябченка, заламали руки і вибили фотокамеру. Судово-медична експертиза показала, що у нього на лівій руці синці і набряклість. Також на тлі інциденту журналіст пережив гіпертонічний криз, через що його госпіталізували в лікарню.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!