ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мер Львова: інформація в ізраїльській газеті про Львів — неправдива

06.03.2013, 01:01
Міський голова Львова Андрій Садовий заявляє, що інформація про Львів у ізраїльській газеті «The Jerusalem Post» — неправдива. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської міської ради.
 
Йдеться про статтю Nissan Tzur під заголовком «Ukraine: Town to stop paving with Jewish graves», опубліковану 3 березня 2013 року у виданні «The Jerusalem Post» . У ній Львів звинувачують у зневажливому ставленні до єврейських надгробків та використанні їх як будівельного матеріалу для хідників та доріг.
 
«Це брутальні та неправдиві звинувачення, які не підкріплені жодними фактами. Складається враження, що як тільки у Львові підійшли до впорядкування місць єврейської історії, влаштування меморіалів, з’являються сили, яким вигідно створювати негативний образ Львова щодо єврейської громади. Sніціативи, спрямовані на збереження єврейської спадщини Львова, ми реалізовуємо спільно з єврейськими громадськими організаціями та об’єднаннями. Ми запрошуємо усіх представників ЗМІ відвідати Львів і особисто ознайомитись з проектами, спрямованими на збереження єврейської спадщини», — зазначає мер Львова Андрій Садовий.
Liked the article?
Help us be even more cool!