ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мендель не буде постійною ведучою на каналі "Дом"

18.03.2021, 18:14
Фото – фейсбук телеканалу "Дом"
Фото – фейсбук телеканалу "Дом"

Телеканал “Дом” повідомляє, що прессекретарка Президента України Юлія Мендель не буде постійною ведучою програми “Погляд з Банкової”, пілотний випуск якої вона провела в соцмережах 15 березня.

Про це повідомляється 18 березня на сайті телеканалу.

Канал зазначає, що запускає нову серію програм “Погляд з Банкової”, в якій головними дійовими особами виступають стейкхолдери, пов'язані з Офісом президента.

Зазначається, що Мендель стала “піонером”, погодившись спеціально для аудиторій каналу з тимчасово окупованих територій і Донецької та Луганської областей надавати відповіді на запитання як речниця президента.

У наступних епізодах серії програм “Погляд з Банкової” запланована поява інших стейкхолдерів або спікерів представників влади як запрошених гостей або експертів.

“Ми врахували думки аудиторій і шкодуємо, що могли ввести в оману частину підписників наших соціальних мереж щодо участі пані Мендель у проєкті в якості ведучої на телеканалі. Приносимо вибачення, що одразу не прояснили чітко це питання. Ми врахували критику і наполягаємо на тому, що всі запрошені спікери та експерти відповідали на питання ведучих або журналістів. Редакція невпинно повторює, що наша діяльність базується на принципах Кодексу етики українського журналіста”, – зазначив канал.

Також канал нагадав, що ефірний перший епізод проєкту “Погляд з Банкової з Юлією Мендель” вийде в ефір телеканалу “Дом” 21 березня.

Як повідомляв ІМІ, 15 березня телеканал “Дом” повідомив, що 21 березня відбудеться прем’єра щотижневої авторської програми, яку вестиме прессекретарка президента Юлія Мендель, – “Погляд з Банкової Юлії Мендель”. 15 березня вийшов пілотний епізод у соцмережах і в YouTube.

Liked the article?
Help us be even more cool!