ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мемуари принца Гаррі "Spare" побили рекорди продажів

13.01.2023, 11:14
Фото – Анджела Вайс / Agence France-Presse – Getty Images
Фото – Анджела Вайс / Agence France-Presse – Getty Images

Оригінальне англомовне видання мемуарів принца Гаррі "Spare" побило рекорди продажів. Про це повідомляє видавництво Penguin Random House, інформує "Читомо".

Зокрема, рекорди продажів видання побило у США, Канаді та Великобританії. У перший день запуску було продано 1,43 мільйона примірників. Як стверджує The New York Times, це найбільші продажі для нон-фікшну за всю історію видавництва Penguin Random House, найбільшого англомовного книжкового видавництва у світі.

У Великобританії, де продали 400 тисяч примірників, єдиною книжкою, яку продали швидше в перший день запуску, був "Гаррі Поттер". 

Інтерес до книжки підігрівали численні інтерв’ю з принцом Гаррі, що стали прикладним кейсом для продажів книжок для багатьох англомовних видавців.

Українською мемуари принца Гаррі готуються до друку у видавництві "Лабораторія", і очікуються в продажі уже з весни. "Рукопис інтригує. З перших вуст про життя королівської родини", – зазначив засновник видавництва "Лабораторія" Антон Мартинов на своїй Facebook-сторінці.

Попередніми рекордсменами продажів у видавця були мемуари Барака Обами "A Promised Land" (українською – "Земля обітована", видавництво BookChef, 2022), 887 тисяч примірників яких розкупили першого дня, та мемуари Мішель Обами "Becoming" (українською – "Становлення", BookChef, 2019) 725 тисяч примірників.

Принц Гаррі, герцог Сассекський – молодший син Чарльза III та його першої дружини, нині покійної принцеси Діани, онук королеви Великої Британії Єлизавети II. Повсюдно відомий за його коротким іменем як принц Гаррі.

Liked the article?
Help us be even more cool!