ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Меморандум за зменшення судового збору підписали загалом 77 журналістів та активістів

07.08.2017, 13:42

До підписання Меморандуму за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації загалом долучилися 77 громадських активістів та журналістів. Такими є дані ІМІ станом на 7 серпня.

Зокрема, серед підписантів є журналісти з центральних та регіональних ЗМІ, а також представники громадських організацій та волонтери.

Як повідомляв ІМІ, станом на 11 липня 17 журналістів, фрілансерів та громадських активістів підписали Меморандум за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації.

Станом на 12 липня ще 13 громадських активістів та журналістів долучилися до підписання Меморандуму за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації.

Нагадаємо, продовжується збір підписів під Меморандумом за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації.

Меморандум підписали Інститут масової інформації, Центр UA, Інститут розвитку регіональної преси, Центр демократії та верховенства права, Платформа прав людини, Харківська правозахисна група, Українська Гельсінська спілка з прав людини та Представництво Американської правозахисної організації Freedom House в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!