ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мельниченка чекає суд

22.06.2011, 01:32

22 червня о 15:00 Печерський суд Києва розгляне справу за позовом Леоніда Кучми про поновлення кримінальної справи проти Миколи Мельниченка.

Про це повідомляється на персональному сайті Мельниченка.

Справу слухатиме суддя Кірєєв.

"Справа проти Кучми, порушена Генеральною прокуратурою України 2011 року, в суді однозначно програшна, тому він розвалює її через сумнозвісний Печерський суд", - заявляє Мельниченко.

"По моїм достовірним даним, сім’я Кучми за відновлення кримінальної справи проти мене заплатила 25 млн. дол.", - стверджує екс-майор Держохорони

За його словами, це робиться саме зараз, тому що "народжується політична партія "Українська люстрація", яка переконливо перемагає на парламентських виборах".

"Тому банда робить політичну зачистку. Але я завіряю всіх: люстрацію не зупинити, банда буде люстрована, Печерський суд буде люстровано", - погрожує Мельниченко.

"Якщо Кучма викрутиться і цього разу, через бліц-кріг в Печерському суді - це буде початком нової Вітчизняної війни олігархів проти народу України", - вважає він.

Як заявив Мельниченко в коментарі УНІАНу, Печерський суд відкрив провадження, "не маючи на те жодних правових підстав та ігноруючи будь-яку юридичну логіку."

"Суд прийняв це рішення, хоча адвокати Кучми, які подали позов про нібито незаконне закриття кримінальної справи проти мене, не є учасниками даного процесу, не є потерпілою стороною", - заявив екс-майор.

"Теоретично оскаржити цю справу міг би я або держава як потерпіла сторона в особі, скажімо, Генпрокуратури. Але ні я, ні Генпрокуратура цього не робили. Натомість адвокати Кучми подають позов, і його фактично задовольняють", - наголосив він.

Мельниченко додав, що Печерський суд "прийняв рішення про початок провадження, витребувавши 55 томів справи, в лічені дні", хоча "терміни, відведені на це законом, давно сплили: оскаржити рішення Генпрокуратури можна було протягом 7 днів, минуло ж відтоді вже кілька років".

"Отже, рішення Печерського суду є диким і абсурдним з точки зору закону, але воно є абсолютно логічним для кампанії відбілювання Кучми. Головне завдання цієї кампанії: щоб не посадили Кучму, слід посадити Мельниченка", - запевняє він.

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!